Et liv uden åreknuder

Åreknuder er en lidelse, der bliver mere og mere normal, og der er efterhånden en del danskere, der lider af sygdommen eller symptomer. Man skelner mellem primære og sekundære åreknuder, hvor primære benævnes som en sygdom og må fjernes, mens sekundære kan være et symptom efter en blodprop, og de må ikke fjernes. 

Åreknuder er synlige, snoede og udvidede vener på benene, der ligger lige under huden, og de kan være yderst kosmetisk skræmmende. De fleste mennesker oplever dog hverken symptomer eller gener, men mange ønsker at få dem fjernet alligevel på grund af selve synet af dem, da det kan medfører en masse usikkerhed omkring ens udseende. 

Hvis du har generende åreknuder, som du gerne vil have hjælp til, så kan Åreknudeklinikkerne hjælpe dig. Både hvis det er på grund af udseendet, men også hvis det skyldes, at åreknuderne medfører dig ubehag. De kan hjælpe dig med en moderne behandling, der giver dig et varigt resultat uden ar eller lignende. 

Behandling af åreknuderne hos Åreknudeklinikkerne 

Når du skal have fjernet dine åreknuder hos Åreknudeklinikkerne, så er det vigtigt, at du får den helt rigtige behandlingsform, der giver det bedste resultat for lige netop dig. Til at starte med gennemgår du en ultralydsundersøgelse med det formål at komme frem til den rette behandlingsform, der er mest præcis og giver det bedste resultat. Hos Åreknudeklinikkerne findes der forskellige metoder til at fjerne åreknuderne, og der skelnes blandt andet mellem operation, ultralydsvejledt skum, indvendig laser, Vnus Closure eller en kombination af disse. Behandlingsmetoderne har dog det samlede mål om at fjerne alle synlige årknuder og finde frem til årsagen til dem. 

Åreknudeklinikkerne er Danmarks største center for behandling af åreknuder, og det er med god grund, at de har over 2500 behandlinger om året. De tilbyder nemlig udelukkende behandlingsformer, der har en videnskabelig dokumenteret effekt og holdbarhed, så du kan være sikker på et varigt resultat uden ar. Desuden er de blandt de få steder i landet, der har erfaring med vanskelige åreknuder, så du skal ikke være bange for, at dine åreknuder ikke kan behandles. De kan nemlig behandle alle åreknuder. Du kan med garanti føle dig i trygge hænder igennem hele processen, og du kan være sikker på den bedste behandling samt resultat, da du kun vil blive behandlet af erfarne læger. 

Klik ind på Varix.dk og få et nærmere indblik i Åreknudeklinikkerne og de forskellige behandlingsformer, så du kan komme et skridt tættere på en dagligdag uden generende åreknuder.