Få dine 6 om dagen med Firmafrugt

Alle ved at frugt og grønt er sundt for en, men det er ikke altid, man får husket at få spist sine æbler eller gulerødder. Men står det på bordet foran en, så bliver det pludselig nemmere at huske og meget mere indbydende lige at snuppe en banan eller fersken. Ved at bestille firmafrugt kan du sørge for, at dine medarbejdere og kollegaer får en sundere hverdag og et stærkere immunforsvar.

Skræddersyede løsninger

En Firmafrugtordning findes i mange forskellige størrelser. Ved du for eksempel, at på din arbejdsplads er der ingen, der rører pærer eller appelsiner, så kan du med Basisfrugt leveringen bestemme helt præcist, hvilke frugter, der skal med, så du undgår madspild og samtidig får gladere medarbejdere og kollegaer. Du kan også bestille Frugtkurve, som består af sæsonens frugter. Det er også et miljøvenligt valg at vælge frugter fra den nuværende årstid. Du kan også bestille Frugtkasser, hvis du har mange munde at mætte. Med andre ord så kan du designe din Firmafrugtordning præcist efter dine ønsker.

Høj kvalitet

Hos frugtordning.dk går vi højt op i at sørge for, at du får den allerbedste kvalitet, og at dine frugter er friske og saftige. Du kan ændre din bestilling efter dit behov og din hverdag, da vi ved fleksibilitet er uundværligt i verdenen i dag. En frugtkurv kan med garanti løfte humøret på arbejdspladsen og er med til at booste dine kollegaer og medarbejderes helbred, hvilket betyder færre sygedage.

Sammensæt din frugtkurv i dag

Tjek vores brede udvalg af kombinationer af firmafrugt ud allerede i dag. Har du spørgsmål eller henvendelser sidder vores team klar til at hjælpe dig i gang. Sørg for en sund hverdag på arbejdspladsen og boost humøret.