Find de mest cool MTB-sko via Coolmtb.dk

De er få, men de findes faktisk. Altså butikker der har har MTB-sporten som sit primære område og ikke har fokus på landevejscykling. Det har de hos Coolmtb.dk. Her finder du ganske enkelt alt det lækre udstyr, tøj og andet du skal bruge til at kunne dyrke MTB med stil. Du kan få alt fra rammen, der passer lige præcis til den type MTB, som du dyrker, over tøj og hjelme og til de mest cool Goggles.

Men du kan også få de rette sko, som sikrer dig et fantastisk greb og god stabilitet på cyklen. Et oplagt valg er modellen Five Ten Freerider. Generelt er Five Ten blandt de mest anerkendte producenter af sko til flade pedaler. Vælger du et par Five Ten sko, går du aldrig galt i byen. Hos Coolmtb.dk har de et godt udvalg af Five Ten sko heriblandt Freerider i forskellige farver. Dermed kan du også få et par, der matcher dit look i farve.

Five Ten Freerider er udstyret med Stealth-systemet, der gør at du får en sål, som ikke skrider af din pedal. Du kan virke trykke igennem og give fuld gas uden at være bange for at miste grebet. Desuden har skoen en lang levetid, også selvom de bliver udsat for lidt af hver, og hvis du kører virkeligt kører aggressivt og udfordrende. En Five Ten sko kan klare lidt af hver, og har du ikke prøvet dem endnu, så venter der en super god oplevelse.

Husk at du som MTB-rytter aldrig må gå ned på udstyr. Du får bare en bedre køreoplevelse, hvis du har det rette udstyr og hvis du føler at du ser godt ud. Desuden skal du tænke sikkerhed, og udstyr til at sørge for at du ikke kommer til skade. Alt dette kan du få hos Coolmtb.dk.