Før dit event ud i livet med Sunstill.dk

Er du i gang med at arrangere en musical på gymnasiet? Er du med til at lave et talentshow for skolens elever? Eller går du og drømmer om at arrangere en mini-festival i dit lokalområde? Sunstill.dk kan hjælpe dig med det praktiske for at gøre dit kommende event til virkelighed. Virksomheden forhandler scenepodier, dansevinyl, afspærringsstandere og lignende, så du kan forvandle hallen, forsamlingshuset eller bytorvet til de perfekte rammer for dit event.

Du kan selvfølgelig købe de nødvendige produkter på Sunstill.dk, men hvis det giver bedre mening at leje udstyret, er det også muligt på hjemmesiden.

Koncentrer dig om indholdet, og lad Sunstill.dk levere rammerne

Der er meget at tænke over, når man skal arrangere et event, og der er nok at sætte sig ind i, når det kommer til regler og lokale politikker. Du kan gøre det lidt nemmere for dig selv ved at lade Sunstill.dk stå for de praktiske rammer. Produkterne fra Sunstill.dk er af høj kvalitet, og firmaet har styr på de nødvendige certifikater, så du trygt kan lade dem om scenepodier og siddepladser og selv koncentrere dig om indholdet for dit event.

Sunstill.dk tilbyder

  • Danmarks mest anvendte podiesystem. Sunstill.dk kan tilbyde dig Danmarks mest anvendte podiesystem, fordi virksomheden leverer fleksible og gode løsninger i høj kvalitet.
  • Skræddersyede podier på specialmål. Hvis omstændighederne kræver specialløsninger, kan Sunstill.dk levere det.
  • Mere end 35 års erfaring. Sunstill.dk har været leverandør til den gode oplevelse i Danmark i mere end 35 år. Træk på deres store faglighed og erfaring til dit næste event.

Vil du vide mere? Klik ind på hjemmesiden, og se meget mere, eller kontakt en medarbejder på telefon: 86 92 45 54 eller e-mail: info@sunstill.dk for at høre mere.