Forårsrenovering i haven: 3 skarpe tips til dig

Corona har sat en stopper for manges drømme om at komme ud at rejse, men det betyder ikke, at vi skal bruge tiden på at kede os i stedet. Vi kan nemlig bruge mange timer på at gøre noget godt ved hjemmet og haven, og derfor kommer vi her med tre gode tips til, hvad du kan give dig til som en del af din store forårsrenovering i haven.

Husk at lade græsset gro

Det lyder simpelt, men græs kan faktisk være svært at få til at gro, hvis det ikke får den nødvendige tid og pleje. Det skal du derfor have med i dine overvejelser, når du vælger at lægge græsplæne på din have. Det tager tid. Der findes også forskellige græsfrø, som du kan vælge at gå med, til forskellige priser.

Få vand ind i haven

Det er faktisk ikke så svært igen at anlægge et lille vandhul eller lignende, som dyrene i området kan benytte – for det skal du være med på. Dyrene vil uden tvivl komme til at samles om dit vandhul. Nogle bryder sig om det, andre gør ikke. Men det giver unægtelig noget hygge og noget stil til dit hjem, hvis du opretter et sted med vand i din have.

Få noget farver på dine blomster

Corona har for mange været en trist tid med alt for lidt at lave. Derfor anbefaler vi, at du ikke går med de klassiske farver, men går i krig med noget nyt og udfordrende, så du kan få tankerne væk fra corona og den kedsomhed, der fulgte med.