Frugtkurvens frugtkuffert til private

Er dit firma allerede frugt kunde hos Frugtkurven.dk kan du nemt bestille den økologiske og varierede frugt til dig selv eller familien. Frugtkurven tilbyder nemlig lækre Frugtkufferter, som du kan få leveret gratis direkte til din arbejdsplads, så den står klar når du har fri, hvilket sparer dig for at skulle være hjemme på bestemte tidspunkter.

Frugtkurvens frugtkuffert er frugt til private, og du kan vælge blandt tre forskellige varianter i flere størrelser.

Basis frugtkufferten er fyldt med masser af friske og varieret frugter til enhver smag, der som alt andet frugt hos Frugtkurven er tilpasset årstiden. Denne indeholder 20 stk. frisk og blandet frugt samt ugens frugt snack. Her varierer Frugtkurven typisk mellem mange lækre frugter såsom melon, vindruer, søde dadler, økologiske nødder og meget mere.

Hvis du udelukkende ønsker økologiske frugter, så har Frugtkurven også en frugtkuffert med 25 stk. økologisk frugt, nødder og snacks. Hver uge sammensætter Frugtkurven et stort udvalg af årstidens modne og friske frugter. Hertil vedlægges økologiske nødder eller en anden lækker overraskelse, som naturligvis også er økologisk.

Frugtkuffert Deluxe indeholder masser af frisk frugt og mange forskellige lækkerier til hele familien. Kufferten indeholder 20 stk. blandet frugt, 1 ps. økologiske nødder, 1 stk. melon og 1 ps. stenfrie vindruer.

Frugtkurvens Frugtkuffert er en specialdesignet og unik emballage, som sikrer en kombination af sikker beskyttelse, fødevaregodkendelse og ikke mindst en miljøvenlig emballage, der er 100 % genbrugelig. Låget er aftageligt og passer perfekt i dit køleskab. Der er heller ingen returemballage eller pant på kassen.

Frugtkurven har gjort det nemt at nyde den friske frugt. Uanset, om du bare ønsker at prøve det en gang imellem som enkeltlevering eller oprette et fast ugentligt abonnement, så er du altid sikker på at have frisk frugt.

Hvis du er interesseret i at høre om Frugtkurvens Frugtkufferter, så kan du kontakte Frugtkurven på Frugtkurven.dk eller på telefon 51 50 11 95 allerede i dag.