Futoner kombinerer funktionalitet og design

Med en futon fra Blue Moon er du garanteret en komfortabel søvn om natten og et moderne hjem om dagen. Hos Blue Moon har vi mere end 30 års erfaring med produktion og salg af futoner til kvalitetssikre kunder i hele Danmark. Helt præcist har vi leveret futoner til alle afkroge af landet siden 1986. Nattesøvn er vigtigt. Det er vigtigt for dig, og det er vigtigt for os. For at imødekomme danskernes stigende behov for komfort, har vi igennem årene udviklet vores futoner, så vi til enhver tid kan tilbyde vores kunder en garanteret god nattesøvn. Vores store og varierede udvalg af futoner bliver jævnligt opdateret, så vi altid har futoner i nutidigt og stilfuldt design, hvor komforten er i fokus.

Futoner skaber plads

Futoner passer ind i ethvert hjem og er særligt praktiske i hjem eller på værelser, hvor pladsen er trang. Ønsker du både en seng og en sofa på dit værelse eller i dit hjem, men har du ikke plads til begge dele, så er en futon det oplagte valg, da denne i løbet af kort tid kan forvandles fra det ene til det andet. Har du et gæsteværelse, som du godt kan lide at benytte i hverdagen, så er en futon også en god ide, da den kan anvendes som seng, når der er gæster på besøg, og som sofa når der ikke er overnattende gæster.

Vælg den rigtige madras til din futon

Vi har alle forskellige behov, når det kommer til komfort. Derfor fås vores futonmadrasser i mange forskellige kvaliteter, og vi lader det være op til dig, hvilken type madras din futon skal leveres med. Traditionelt fremstilles futoner med hårde madrasser, da de giver et fast underlag, som er at foretrække, når man skal sidde på det. Prioriterer du nattesøvnen frem for komforten i dagtimerne, gør du formentlig klogt i at vælge en blødere madras. De bløde madrasser kan du naturligvis også sidde komfortabelt på, dog synker du mere ned i dem.

Besøg Blue Moons showroom

Hvis du bor i København eller omegn, vil vi anbefale dig at kigge forbi vores showroom på Rosenørns Allé 2-4, 1634 København V, før du beslutter dig for, hvilken model du vil have. Her kan du lade dig inspirere af vores mange flotte futoner og få personlig betjening og vejledning. Har du ikke mulighed for at besøge os i København, så kan du altid kontakte vores dygtige og engagerede medarbejdere på telefon +45 33 13 01 31 eller mail info@bluemoon.dk.