Hold fødderne varme, tørre og sikre med gummistøvler

I Danmark har vi i gennemsnit cirka 171 regnvejrsdage på et år. Det svarer til, at det regner eller sner hver anden dag. Derfor bør alle danskere have mindst et par gummistøvler derhjemme. Hvis du ikke allerede har et par, så er det på tide at købe et.

Vandtætte materialer

Gummistøvler er typisk lavet i voks eller gummi, der holder vand og fugt ude af skoene. Gummistøvler lavet af naturvoks er bedre, men kræver til gengæld en smule vedligeholdelse i forhold til andre syntetiske materialer, da der ellers kan komme revner og sprækker i støvlerne. Et par gummistøvler er fantastiske til alle slags situationer, hvor der er risiko for at få vand i skoene.

Trofaste partnere på festivaler

Ingen festival uden gummistøvler. Sådan er der i hvert fald mange, der har det. Og sådan bør det også være. Nogle gange ramler en uges festival sammen med en uges regnvejr, og er fødderne først blevet våde, kan det være svært at få varmen igen. Og det er især træls, hvis det betyder, at du skal forlade koncertpladsen og dine venner for at bevæge dig flere kilometer tilbage til teltet for at skifte sko. Hav derfor altid et par gummistøvler med på festival – for en sikkerheds skyld.

Også til arbejdssituationer

Arbejder du ude, f.eks. på en byggeplads, har du garanteret oplevet de mange regnvejrsdage på egen krop. Denne type job kræver typisk sikkerhedssko, der beskytter mod tunge og skarpe genstande, men måske er dine sikkerhedssko ikke vandtætte. Derfor findes der sikkerhedsgummistøvler, der både beskytter dine fødder og holder vand ude, så du kan holde dig tør, varm og sikker hele dagen på arbejde. Undersøg, hvilke krav der er til fodtøj på din arbejdsplads, så du er sikker på at komme hjem med det rigtige.