Hos Dorch & Danola sælger de værktøj til private, det offentlige og erhverv

Værktøj er en utrolig vigtig ting både for mange private personer, men især også for rigtig mange professionelle håndværkere. Det er simpelthen vigtigt at have det rette værktøj, der passer til de opgaver, der skal løses. Derfor er det oplagt at købe dit værktøj et sted, hvor de har kærlighed til netop værktøj. Det har de hos Dorch & Danola. Her råder de over en 1500 m2 stor fysisk butik i Odense fyldt med værktøj og maskiner samt med et varesortiment på 15.000 varenumre, som du kan nå via dorchdanola-netbutik.dk.

Folkene bag Dorch & Danola har været i branchen i rigtig mange år, og har en enorm viden om værktøj. Faktisk kalder de sig selv for værktøjsnørder hos Dorch & Danola og udstrålet en enorm begejstring til deres daglige arbejde med værktøj og maskiner.

Via dorchdanola-netbutik.dk kan du købe værktøj fra alle de kendte mærker på markedet. Du kan få værktøj fra leverandører som Festool, Borch, Milwaukee, Makita, Proxxon, Scheppach og rigtig mange flere. Du kan få alt i både akku maskiner og i El-værktøj. Du kan få håndværktøj, men også masser af produkter til belysning og andre el-artikler. Du kan få bits, bor og save, dyvler, rundstokke, fisk og lys. Men du kan også få fugemasse, lim og tape, og et hav af forskellige maskiner. Du kan ovenikøbet få arbejdsbeklædning, pensler, børster og koste, søm og skruer plus sikkerhedsudstyr og værkstedsinventar samt alt andet du får brug for. Både hvis du er privat gør-det-selv mand eller professionel håndværker. Faktisk har de også et stor brugtmarked hos Dorch & Danola, hvor du har mulighed for at spare penge.

Og du er altid velkommen til at kontakte Dorch & Danola på enten tlf. 66 15 50 40 eller på info@dorchdanola.dk for at finde den løsning på din værktøjsudfordring. Faktisk kan du også få udført reparation af dit værktøj hos Dorch & Danola.