Invester I jeres og jeres medarbejderes sundhed

Arbejdsdagene i kontormiljøer og lignende betyder ofte, at man hen på eftermiddagen har nogle medarbejdere, der er ved at være lidt trætte i det. Det er jo ganske naturligt, eftersom man har investeret sin energi i at gøre et effektivt og godt stykke arbejde hele dagen.

I kan belønne jeres medarbejdere ved at forny deres energi sidst på dagen med frisk frugt. Det er en løsning, som institutioner, private og virksomheder har valgt i årevis, og nu kan I altså også vælge Firmafrugt.

Konceptet er meget simpelt. Hver dag vil I få leveret frisk frugt til jeres firmaadresse, som er pakket og udvalgt lige efter jeres behov og ønsker. Den individuelle tilpasning af jeres frugtordning lader jer vælge det frugt, som I allerhelst vil spise og i den mængde, som det er nødvendigt.

Når I får en individuelt tilpasset frugtordning, kan I også være med til at mindske madspild. Det er en fleksibel ydelse, så I kan tilpasse ordningen efter en omskiftelig hverdag.

Bidrag til øget trivsel

Hvis I eksempelvis har nogle medarbejdere, der er på ferie, kan I bestille mindre frugt, end I plejer. I kan også, hvis I får samarbejdspartnere på besøg, tilføje nødder og andre snacks til jeres levering den dag for at gøre det ekstra lækkert.

En frugtordning er en frisk og lækker måde at øge glæden, energien og deraf trivslen blandt kollegaerne på jeres arbejdsplads.

Det er ikke kun sund fornuft men også sund økonomi. I bidrager til, at jeres kollegaer får en sundere hverdag, og dette kan være med til at nedbringe jeres sygefravær.

I kan vælge imellem basisfrugt, frugtkurve baseret på årstidens aktuelle frugter eller større kasser med et bredt indhold. Undersøg mulighederne for en frugtordning allerede i dag.