Kom med på den teknologiske bølge med Windows 10 licens

I dagens samfund har vi vænnet os til at have computere alle steder, og Danmark er et af de mest udviklede lande i verden hvad angår digitalisering. Derfor er det også vigtigt at sørge for, at softwaren er opdateret. Med den rette software er din computer både mere sikker og robust i forhold til vira og malware, samtidig med at du får adgang til de hurtigste og nyeste programmer. Windows 10 er det styresystem, du har brug for.

Windows 10 er den nyeste udgave af Microsofts styresystem, et af det mest udbredte i hele verden. Det bruges af både private og professionelle verden over, og det af gode grunde. Med Windows 10 får du et af de mest sikre styresystemer, som er blevet udviklet og forfinet over flere årtier. Systemet kører problemfrit med alle de nyeste versioner af Microsofts programmer.

Det bedste og sikreste styresystem til din Mac eller PC

Windows 10 kan installeres på de fleste nyere PC’er og Mac-maskiner, og det er let at skaffe en licens. Du behøver blot finde en certificeret forhandler af Windows på nettet, som du kan downloade licensen fra. Licensen gælder til én computer.

Du kan med fordel tilkøbe Office-pakken til din PC. Her får du populære programmer som Microsoft Word, Publisher, Powerpoint, Outlook og Excel. Med Windows 10 og Office-pakken bliver du klædt på til både studie og job.

Windows 10 er et intuitivt styresystem, som selv nye brugere hurtigt lærer at kende. Den stilrene brugerflade giver dig overblik over programmer og processer. Du kan hurtigt komme i gang med både nye og gamle opgaver takket være menuen Start, som præsenterer dine seneste dokumenter og mest brugte programmer.

Invester i det nyeste styresystem til din computer, og rid med på teknologiens bølge!