Luk lyset ind uden at blive blændet med intelligent solafskærmning

Solens bane over himlen varierer meget gennem årstiderne. Afhængig af tidspunktet kan eftermiddags- eller morgensolen være så skarp, at den gør det svært at koncentrere sig om noget som helst. Bor du i et hus, hvor solen i perioden skinner på en irriterende måde, så kan du overveje at få installeret solafskærmning.

Solafskærmning lyder måske voldsomt, men det behøver det ikke være. Det kommer i mange forskellige afskygninger, og du bestemmer helt selv, hvor omfangsrigt et system, du ønsker. Det betyder altså, at du kan få alt fra mørklægning til en blød afbøjning af lyset.

En af de mest effektive typer solafskærmning er den faste, udvendige type. Den består oftest af en type rækværk med lameller, og kan monteres enten vandret eller lodret. Placeret vandret på en bygnings tag kan den sammenlignes med en kasket, der tager det værste af den høje sol. Fordelen her er, at der stadig er frit udsyn fra vinduerne.

Den lodrette løsning kan placeres i varierende afstand fra bygningen, og afskærmer den lave sol, vi kender så godt fra vinterens tidlige solnedgange.

Solafskærmning med minimalt vedligehold og god holdbarhed           

Systemerne er udført i aluminium, og er derfor lette og robuste på én og samme tid. Dette betyder også at langt de fleste bygninger uden problemer kan få monteret skærmene. Desuden er det praktiske design medvirkende til at der er minimalt behov for vedligehold gennem sæsonerne.

Systemerne er særdeles hårdføre og påvirkes ikke af blæst og vind. Du kan tage et kig på det store udvalg, der også tæller afskærmning med motoriserede lameller. Det giver dig muligheden for til enhver tid at bestemme, hvor meget lys der skal lukkes ind.

Find din praktiske og elegante solafskærmning i dag!