Oplev landskabet!

Det er en almenkendt luksus, at få lov til at se og opleve nye steder man aldrig har været før. Dette er en luksus, man som lastbilchauffør kan få på daglig basis. Nu har du en unik mulighed for at blive en del af dette. Hos Frode Laursen søger vi lige nu lastbilchauffører, og hvorfor skulle det ikke være dig? Derfor er budskabet simpelt – bliv lastbilchauffør!

Flere muligheder indenfor erhvervet

Hos Frode Laursen er der flere forskellige muligheder inden for erhvervet. Du har både mulighed for at blive distributions-, trækker- og kranchauffør. Der medfølger naturligvis den helt store oplæring, så du bliver bedst muligt klædt på til de forskellige opgaver. Derudover er det meget vigtigt hos os, at du er indforstået med, at vi arbejder som ét team. Chaufførerne spiller en helt central rolle, og vi vægter meget højt at finde frem til de helt optimale vilkår i fællesskab. Dette kræver selvfølgelig også noget fra din side af. Det forventes at du har en glad og positiv indstilling til det at gå på arbejde, samt er villig til at samarbejde på tværs af flere fagligheder. Og med frihed følger der ansvar, så det er derfor også vigtigt for os, at du kan navigere i en selvstændig arbejdsdag.

Flere goder

Udover alt dette kan vi bryste os med at tilbyde en lang række personalegoder. Der er flere forskellige rabatordninger, som kan hjælpe på budgettet i hverdagen. Det skulle gerne kunne efterlade lidt til de poster, som virkelig kan bringe glæde frem. Derudover er der også mulighed for at få tilskud til sociale arrangementer. Dette er noget vi er enormt glade for at kunne tilbyde, idet det giver vores medarbejdere mulighed for at lave arrangementer sammen udenfor arbejdet. Alt dette hjælper på arbejdsmoralen, og sørger samtidig for, at det bliver lidt sjovere at gå på arbejde.