Punktsugearme er den bedste vej til et godt arbejdsklima

Punktsugearme er et effektivt udsugningsredskab, som sikrer et godt og sundt arbejdsklima. Hvis du eksempelvis arbejder på et laboratorium, smedeværksted, maskinfabrik, hospital eller i en frisørsalon, så ved du, hvor vigtige punktsugearme er. De fjerner nemlig den forurenede luft, som ofte er en uundgåelig del af hverdagen på denne type arbejdspladser, hvor der blandt andet er risiko for indånding af svejserøg, gasser, olietåge og giftige dampe. Det er ekstremt usundt at arbejde i et sådant miljø, og det kan have alvorlige konsekvenser, hvis der ikke er ordentlig udluftning. Når du investerer i en punktsugearm, investerer du derfor i dit eget, dine kollegaers og dine eventuelle kunders helbred og fremtid.

Bredt sortiment af punktsugearme på Ventshop.dk

Uanset om du søger en punktsugearm, der er loft-, væg- eller bordmonteret, så kan du med garanti finde det, du leder efter, i vores webshop på Ventshop.dk. Foruden stationære punktsugearme tilbyder vi også mobile modeller, og vores udvalg af punktsugearme indkøber vi blandt andet fra de anerkendte producenter Geovent, Gram, Fumex og Parlock. Vi er Danmarks førende leverandør af ventilationsprodukter fra disse producenter, som hører til blandt de bedste på markedet. Vores sortiment af punktsugearme byder på mere end 15 forskellige produkter med priser helt ned til under 2000 kroner per styk.

Funktionelle punktsugearme fra Ventshop.dk

Punktsugearme er fleksible og giver dig mulighed for kraftig udsugning på et afgrænset område efter eget valg. Vælger du en mobil punktsugearm, bliver fleksibiliteten endnu større. Denne model er særligt velegnet til dig, som har flere forskellige arbejdsstationer på din arbejdsplads og er afhængig af udsugning uanset, hvor du befinder dig. Fælles for alle de punktsugearme, du finder på Venthsop.dk, er, at de er ergonomisk korrekte, hvilket vil sige, at de ikke belaster din krop og tvinger dig ud i ubehagelige positioner, når punktsugearmen er i brug, og du skal justere på den. Mekanikken bag vores punktsugearme er simpel, og det gør dem særdeles nemme at håndtere.

Ventshop.dk er din ventilationsekspert

Med mere end 20 års erfaring inden for ventilationsbranchen hører vi i dag til blandt landets førende leverandører. Den viden, vi igennem årene har opbygget, deler vi med glæde ud af. Hvis du har spørgsmål til vores sortiment eller brug for vejledning til dit køb og valg af ventilationsløsning, så kontakt os endelig. Vores kompetente medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig på telefon +45 44 66 17 77 og mail info@ventshop.dk.