Sådan løser du nemt de tunge løft med en minikran

Som nystartet selvstændig kan det være svært at få råd til det hele, og hvis du er håndværker eller arbejder inden for bygge og anlæg på anden måde, så er der typisk rigtig mange maskiner, værktøj osv. du gerne vil investere i.
De tunge maskiner og værktøjer giver også en del løft, og har du endnu ikke noget løftegrej kan det hurtigt blive en svær opgave. En mini kran vil derfor hurtigt vise sig som en god investering.

Til montering på trailer eller bil

Uanset om du kører med trailer, kassebil eller ladbil, så er det faktisk muligt at få monteret en minikran.
Den kan hurtigt hjælpe dig med mindre løfte og håndteringsopgaver, som ellers ville være for tunge eller for besværlige at løse uden.

Vægten er ikke et problem

Som håndværker kan du hurtigt få brugt nyttevægten i din bil, da værktøjet vejer, og så tænker du måske at der ikke er plads til en kran i bilen også, men faktisk så kan du få en mini-kran der vejer helt ned til 21 kg. Så du har stadig masser af nyttevægt tilbage, selv efter der er monteret en kran.
Du skal blot vurdere om du vil have en mekanisk mini kran, eller en hydraulisk kran i stedet.

Få hjælp og vejledning

Har du svært ved at finde ud af hvilken mini kran der passer bedst til formålet og til din bil eller trailer, så kan du helt sikkert få professionel rådgivning og vejledning der, hvor du vælger at købe din kran.
Din mini-kran skal også have et lovpligtigt eftersyn hvert år, hvilket du også kan få, der hvor du køber kranen.
En mini-kran kan typisk løfte mellem 220-400 kg, så du skal selvfølgelig selv vurdere, hvor stort dit behov er her.