Skab sikkerhed med et hjertestarterskab

Det er farligt at være i live. Verden er fuld af trusler, også selvom den virker fredelig. Du kan blive kørt ned. Du kan blive overfaldet af en forbryder eller af vilde dyr. Du kan slå hovedet ved et fald. Du kan blive kvalt i en peanut. Du kan skære dig på forskellige ting. Du kan dø af røgforgiftning, hvis dit hus bryder i brand. En storm kan vælte træer ned i dit hoved eller et jordskælv kan få dit hus til at ramle sammen om ørene på dig. Du kan blive bidt af slanger, skorpioner og edderkopper. Du kan falde i havnen på vej hjem fra byen.

Listen er lang og indtil videre har vi kun nævnt de ydre trusler. Sygdom i vores kroppe eller hoveder kan nemlig også slå os ihjel. I takt med alderen stiger risikoen for, at kroppen bukker under for en sygdom. Du ved aldrig, hvornår du bliver ramt af et hjertestop eller en hjerneblødning.

Mere sikkerhed i hverdagen

Der er ikke noget nyt i, at verden er farlig. Sådan har den altid været. Faktisk er den kun blevet mindre farlig med tiden. Desuden kan du undgå langt de fleste ubehageligheder, hvis du tænker dig lidt om. De fleste mennesker når trods alt at blive gamle, før de hilser på manden med leen.

Det betyder imidlertid ikke, at man skal undlade at være på vagt eller at have visse sikkerhedsforanstaltninger. Det skal man selvfølgelig. Det kan nemlig betyde liv eller død i nødsituationer. Derfor er det godt at være forberedt.

Derfor er det godt at have et hjertestarterskab. Det gælder både offentlige steder, på arbejdspladser og i hjemmet. Et hjertestarter skab er nemlig en af de genstande, der kan betyde alt, hvis uheldet er ude.

Leave Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *