Skærstål og slidstål til favorable priser på Maskinudstyr.dk

Maskinudstyr.dk er en af ganske få virksomheder i Danmark, som forhandler skærstål og slidstål online. Vi ønsker at gøre det så nemt som muligt for dig at handle maskinudstyr, og derfor kan du købe alle vores varer direkte i vores webshop, frem for at du enten skal besøge en fysisk butik eller ringe for at foretage en handel. Skærstål og slidstål er lavet til at blive fastgjort på eksempelvis gravemaskiner og lignende entreprenørmaskiner. Alt det skær- og slidstål, vi tilbyder, er hærdet til en hårdhed på 500 HB, hvilket gør det særdeles slidstærkt og modstandsdygtigt. Derfor vil du have glæde af det i mange år fremover til trods for hyppigt brug og hårde arbejdsforhold.

Skærstål i 500 HB

Kvaliteten af det skærstål, du kan købe på Maskinudstyr.dk, placerer vores skærstål blandt de bedste stålprodukter på markedet. Skærstålet kan bruges til mange forskellige typer opgaver – for eksempel til grave, bygge- eller anlægsarbejde. Vores skærstål produceres i Sverige og sælges i stænger med en længde på 3,6 meter. Modellen hedder ”Profil 203”, og hos Maskinudstyr.dk koster 3,6 meter skærstål kun 2800 kroner eksklusiv moms. Det giver dig en pris på under 800 kroner meteren eksklusiv moms. Billigere bliver det næppe.

En verden af maskinudstyr på Maskinudstyr.dk

Hos Maskinudstyr.dk har vi mere end 75 års erfaring med køb og salg af maskinudstyr, herunder skærstål, til glade og tilfredse kunder i hele landet. Vi stræber efter altid at sikre vores kunder den bedste kvalitet til den bedste pris, for vi mener, at alle skal have råd til kvalitetsrigt og driftssikkert maskinudstyr. Derfor tilbyder vi maskinudstyr i mange forskellige prisklasser, hvor alle kan være med. Vi indkøber udelukkende varer fra producenter, hvis kvalitet vi kan stå 100 % inde for. Derfor finder du i vores webshop udelukkende maskinudstyr, som er fremstillet af markedets bedste producenter.

Maskinudstyr.dk står klar til at hjælpe dig

Hvis du har spørgsmål til vores udvalg af skærstål eller andet maskinudstyr, så kontakt os endelig. vores mangeårige erfaring gør os i dag til eksperter i maskinudstyr, og vi deler med glæde ud af vores viden. Vores glade og dygtige medarbejdere sidder klar med ekspertråd og fagkyndig vejledning på telefon +45 70 20 40 49 og mail info@maskinudstyr.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.