Smart håndtering af fliser

Det kan være hårdt og besværligt arbejde at lægge fliser. Det er tungt materiale, som ikke altid er nemtat håndtere. Med en vakuumsuger kan arbejdet med mindre fliser gøres meget nemmere og bekvemtfor dig. Når du bruger en vakuumsuger til at arbejde med fliser, sørger du for at have en godarbejdsstilling.

Undgå rygskader

Det er meget vigtigt at kunne undgå skader som blandt andet rygskader i forbindelse med sit arbejde.Når man arbejder med tunge objekter med fliser, er der større chance for at komme til skade med sinryg, og det er derfor en god idé at være på forkant med eventuelle uheld og dårlige arbejdspositioner.Her kan en vakuumsuger være en særdeles god idé for at forbedre arbejdet med belægningsopgaver.Med en FL-Mini kan en enkelt person varetage opgaver uden at risikere at få rygskader.

Udvalg af fliseløftere

Vi har flere forskellige vakuumsugere i vores produktsortiment, så der er helt sikkert en chance for at dukan finde en, som passer til dine behov. Vi har vakuumsugere i forskellige størrelser, både større ogmindre, som er gode til hver deres områder af belægningsarbejde. Til de lidt større belægningsopgaverkan vi anbefale en vakuumsuger af en lidt større størrelse, som blandt andet kan monteres på alle typer af gravemaskiner, og dermed gøre arbejdet lettere.

Lad os hjælpe dig med dit valg af fliseløfter

Vi er klar til at hjælpe og vejlede dig sådan så du kan finde den vakuumsuger, som vil passe perfekt tidine belægningsopgaver. Såfremt du er i tvivl om hvilken vakuumsuger, som er den bedste løsning fordig, så tøv endelig ikke med at kontakte vores dygtige og professionelle medarbejdere. De står altid klartil at rådgive dig om det bedste køb af vakuumsuger for dig.