Spar penge og køb en brugt traktor til fritid, landbrug eller erhverv

Danmark er fra gammel tid et landbrugsland. I foråret ser vi traktorerne slide med plove og såmaskiner, i efteråret kører maskinerne de selvsamme marker tynde med kornvogne og rundballepressere. Traktoren fylder meget i det danske landskab, fordi den er en stærk og pålidelig maskine. Er du på udkig efter en ny maskine, kan du med fordel overveje at købe en brugt traktor.

Når det handler om traktorer, betyder ordet ”brugt” sjældent slidt. De danske landbrug skifter nemlig ofte maskinerne ud af helt andre grunde end slid: Ofte handler det blot om, at der er behov for en større eller mindre maskine, fordi en virksomhed har lagt om på den ene eller den anden måde.

Derfor står der rundt om i landet mange ganske udmærkede traktorer, hvis eneste fejl er, at de ikke længere passer til deres ejeres tilbehør eller behov. Da det er synd at sende de velfungerende maskiner på pension, sælger forhandlerne dem videre så de kan få et nyt hjem.

Dit køb af traktor afhænger selvsagt af dit behov, men der er reelt brugte traktorer at finde i alle prisklasser og størrelser. Fra det hyggelige fritidslandbrug over kommunalt brug til industrien – stort set alle private og erhverv kan have glæde af at kigge efter en brugt traktor.

Brugte traktorer i perfekt stand

Nogle tror måske, at der er mange risici forbundet med at købe en brugt traktor. Men faktum er, at langt de fleste forhandlere eller ejere sørger for, at traktoren er i bedste stand, når du overtager den. Skulle der ske at være fejl på maskinen, har du ligesom ved alle andre køb fortrydelsesret. Det er også på samme måde muligt at få forsikret maskinen, så du ikke skal bekymre dig om diverse uheld.

En af fordelene ved at købe en brugt traktor er selvfølgelig at du kan spare en betydelig sum i forhold til at købe en tilsvarende ny traktor. Desuden har du bedre mulighed for at prutte om eller få afslag i prisen, hvis du under en fremvisning for skulle finde en fejl på maskinen.

I de seneste år er der blevet større fokus på at genbruge. Og hvorfor ikke droppe at købe nyt, når der ikke er noget i vejen med den brugte vare? Køb en brugt traktor, og spar både dig selv og miljøet for kedelige udgifter!

Leave Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *