Tag kontrollen med et job hos VikarService

Med et job hos Vikarservice, får du kontrollen. Du bestemmer selv, hvor meget du vil arbejde, og hvilke tidspunkter, du vil have fri. Du bestemmer også selv, hvilke kompetencer, du gerne vil styrkes indenfor med de jobs, du vælger. Der er mange gode fordele ved at blive vikar hos VikarService.

Fleksibelt job

Med et job som vikar hos VikarService, får du fleksibilitet serveret på et sølvfad. Dit skema bliver fleksibelt samtidigt med at du får en masse nye værktøjer i form af kompetencer på dine arbejdspladser, som du kan bruge i andre sammenhænge. Du kan vælge at give dig i kast med noget helt nyt eller styrke dine færdigheder indenfor et fag, du allerede har kendskab til.

Styrk dit CV

Når du bliver vikar hos VikarService styrker du også dit CV. Det gør du, da du viser, du er en fleksibel medarbejder, som er frisk på at lære nye ting. Du er modig og tør at tage imod en udfordring. En ansættelse som vikar kan også ende ud i en fastansættelse, hvis det er det, du sigter imod. Vi har samarbejder med flere forskellige virksomheder, hvilket betyder, at du kan vælge lige præcis den virksomhed, der tiltaler dig. På den måde får du en glad hverdag og det gør virksomheden, du arbejder for også.

Bliv vikar hos os

Selvom vikarjobbet er fleksibelt, så er der også jobtryghed hos VikarService. Vi sørger for, at der altid er arbejde nok til dig i det omfang, du ønsker det. Kontakt os allerede i dag og få en uforpligtende snak om, hvordan vikarjobbet er noget for dig, og hvilke fordele det kommer med. Vi ser frem til at høre fra dig.