Vestbjerg Epoxy Gulve kan levere stærke gulve til mange formål

Der er rigtig mange steder, hvor der kan være behov for at få lavet gulve med ekstra styrke. Altså gulve der kan tåle lidt mere end bare den daglige belastning. Det kan være på fabrikker, i butikker, i lagerrum, i diverse institutioner eller flere steder i hjemmet. Står du og har behov for et ekstra stærkt gulv, så er det en oplagt mulighed at tage kontakt til Vestbjerg Epoxy Gulve. Her kan de levere industrigulve, der har en række fordele. Gulvene kan blandt andet tåle mekaniske belastninger, har mulighed for belægning med lav trinstøj, gulve som kan laves skridsikkert, er behageligt at gå på og som er meget rengøringsvenligt og kemikalieresistent.

En epoxybelægning er en velafprøvet og grundigt dokumenteret kvalitetsløsning, der allerede bliver brugt i mange virksomheder. Med epoxy får du en belægning med en flot overflade, der har unikke egenskaber. Materialet hæfter utroligt godt på stort set alle underlag.

Men hos Vestbjerg Epoxy Gulve har de desuden en række andre gulvtyper at vælge imellem. Du kan få et Poluurethan gulv, der laves som en fleksibel og blød belægning, der blandt andet er velegnet til børneværelser, til køkkener og til en forretning. Men også i sportshaller, fitnesscentre eller institutioner. Du kan vælge et stentæppe, der er en god løsning til blandt andet garager, butikker, i indgangspartier, entreer, halls og indgangspartier. Et stentæppe består af små sten,d er er limet sammen med spoxy, og gulvet fremstår mere slidstærkt, og får en mere skinnende glans, som fremhæver de smukke sten. Endnu en mulig løsning er en udendørs belægning, der er en blanding af granit og polyurethan, som stryges ud over en betonoverflade. Dette er perfekt til parkeringsområder, gangstier, svalegange, trapper, altaner og mange flere steder.

De har stor erfaring med at finde frem til den bedste løsning til dit gulv hos Vestbjerg Epoxy Gulve, og det er bare at tage kontakt og få et tilbud.