Kay Bojesen plakater til stilfulde hjem

Hvis din bolig hører til blandt dem, hvor der er tænkt ekstra meget over detaljen, og hvor intet er overladt til tilfældighederne, så vil en Kay Bojesen plakat med garanti sætte prikken over i’et. På Recreationstyling.dk har vi samlet et alsidigt udvalg af Kay Bojesen plakater i sorte, hvide og grå nuancer. Kay Bojesen plakaterne er moderne og minimalistiske, og de fås med forskellige motiver. Denne sæson er vi særligt vilde med zebramotiver, og derfor går de igen på flere af plakaterne.

Mix & match på Recreationstyling.dk

De Kay Bojesen plakater, du finder i vores webshop, er designet i samme stil, og derfor hænger de flot side om side. Hvis du har en stor væg, du skal dekorere, kan det være en fordel at købe flere forskellige plakater for at skabe en god dynamik. Du kan mixe og matche, som det passer dig, og plakaterne fås i tre forskellige størrelser: 30 x 40, 40 x 40 og 56 x 40 centimeter. Kay Bojesen plakaterne kan skabe glæde over alt i dit hjem, uanset om det er stuen eller børneværelset, du er på udkig efter kunst til. Stregen er let og elegant og ført med en barnlig hånd. De flotte zebraer er trykt på skånsomt bomuldslærred, som har monteret en træliste foroven og forneden. Vi har både plakater, hvor trælisternes naturlige farve er bevaret, og hvor trælisterne er sortbejdset. På den øverste træliste er der monteret en lædersnor, som plakaten hænges op med.

Køb din nye Kay Bojesen plakat på tilbud

Hos Recreationstyling.dk opdaterer vi konstant vores produktudvalg, og hos os finder du et univers af brugskunst og interiør til stilbevidste skandinaviske hjem. Hvis du er hurtig, kan du nå at erhverve dig en plakat til nedsat pris, lige nu har vi nemlig udsalg på hele vores sortiment af Kay Bojesen plakater. Vores webshop på Recreationstyling.dk holder åbent 24 timer i døgnet, så du kan shoppe, når det passer dig. Webshoppen er naturligvis e-mærket, så du kan handle med ro i maven. Fragten er på vores regning, når du handler for mere end 599 kroner, og vi afsender dine varer inde for en til to hverdage, fra vi modtager din ordre. Du er til enhver tid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores sortiment. Vores glade og dygtige medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig på telefon +45 20 65 78 65 og mail info@recreationstyling.dk.