Køb de populære Lyngby-vaser via Designgaven.dk

Smukke gaver skaber glæde. Der er ganske enkelt ikke noget bedre end at modtage, eller i øvrigt også at give, en gave, hvor der er tænkt over at den er perfekt til modtageren. Og modtager man en smuk gave, har man jo glæde af den i mange år. Et oplagt valg er de populære Lyngby vaser.

Lyngby vaser blev oprindeligt produceret af Porcelænsfabrikken Danmark i Lyngby i årene 1936 til 1969. Men fra 2012 har virksomheden Hilfling Design, der er en ny dansk designvirksomhed, taget ideen op og meget omhyggeligt og med stor respekt og omhu for historien, genskabt Lyngby vasen.

Via Designgaven.dk kan du få Lyngby vasen i tre farver, hvis, mat gråsort og mat grøn. Desuden kan de fås i frem størrelser, 9 cm., 12 cm., 15 cm., 20 cm. og 25 cm. De hvide vaser har det helt klassiske udtryk, som netop var karakteristisk for periode, hvor vaserne oprindeligt blev produceret. Med en Hvid Lyngby vase får du retro med klassisk look. Også de mat grønne vaser har et klassisk look over sig. Mens du med de gråsorte vaser får Lyngby vaser med et lidt mere moderne look, der passer ind i mange danske hjem i 2016. Under alle omstændigheder har du med Lyngby vaser mulighed for at kombinere retro look med moderne design. Vaserne er oplagte til at kombinere til at du kan opnå et meget personligt udtryk i dit hjem.

Men generelt kan du hos Designgaven.dk finde et imponerende stort udvalg af gaveideer til rigtig mange forskellige leverandører. Mere end 840 varenummer er der i webshoppen, og der kommer hele tiden nyt til. Personerne bag Designgaven.dk har været i Isenkram branchen i mere end 42 år, og har stor erfaring i at arbejde med de kendte mærker. Desuden rådes over to fysiske butikker, hvor du altid er velkommen til at kigge forbi og se på udvalget af varer.