Personliggør din kage

Når et barn har fødselsdag, så bliver der ofte lavet en kage. En måde hvor man kan gøre kagen mere speciel, det er at bruge kageprint eller sukkerprint, som man også kalder det. Det er et motiv af fx barnets yndlingsfigur, som er trykket på spiseligt sukkerpapir. Sukkerpapiret ligger man ovenpå kagen. Blækken, der bliver brugt, den er spiselig.

Hos Babadut.dk har de et stort udvalg af kageprint/sukkerprint. Man kan blandt andet vælge imellem Bamse & Kylling, Minions, My Little Pony, Pokemon, Postmand Per og Super Mario og mange andre børnemotiver. De har også et stort udvalg indenfor Disney figurer. Her består udvalget af kageprint med Ariel, Frozen, Mickey Mouse og alle hans venner og Disney prinsesser.

Du kan også lave dit helt eget kageprint/sukkerprint, hvor du selv vælger et billede, der skal være på printet. Det kan fx være et billede af dit barn, af dit barns kæledyr eller af noget andet, som dit barn holder af.

Alle kageprintene fås både til lagkager og til bradepandekage. Hvis du i stedet har bestemt dig at lave cupcakes, så kan du også få kageprint/sukkerprint til dem.

En kage eller cupcakes med et kageprint/sukkerprint vil helt sikkert falde i god jord hos dit barn. Man kan også vælge at bruge et kageprint/sukkerprint til en kage, hvis barnet skal holde børnefødselsdag. Her vil kagen helt sikkert også falde i god jord hos de andre børn.

For at bruge printet til at hænge bedre fast, så anbefales det, at man “limer” det fast med noget glasur eller frosting.

Når du bestiller et kageprint/sukkerprint, så er det pakket forsvarligt ind, så det kan klare at blive transporteret. Udover at det klarer transporten, så ved at det er pakket forsvarligt ind, så kan printet også holde sig i op til 4 uger. Printet behøver dermed ikke bruges med det samme, når man modtager det.