Skab rene områder med hundeposer

At have hundeposer til rådighed i forskellige områder lige meget om det er i shopping områder, parker eller ved større ejendomme, er altid en god idé. Det at hundeposerne er synlige og til rådighed opfodrer nemlig folk til at samle op efter deres kære kæledyr. På den måde er du med til at sikre et renere og sundere miljø, der hvor du ønsker.

Hundeposer i stativ

Hos Clean Management kan du købe stativer til hundeposer. På den måde gør du hundeposernes rådighed mere synlig og øger derfor chancen for, at folk tager en pose og rydder op efter deres hund. Vores stativer kan findes som komplette stativer med holder til poserne og skraldespand. Vores skraldespande kan rumme op til 50 liter, hvilket betyder en større kapacitet og renere områder. Du kan købe stativerne med forskellige fødder. Har du brug for at boltre dit stativ fast, har vi en fod til det, men har du brug for at kunne stikke den ned i for eksempel muld, så har vi også fødder egnet til sådanne terræn.

Sikr gode forhold

Med hundeposer sikrer du at dine områder lever op til sunde standarder. Det gør både dine kunder eller andre besøgende mere glade og tilfredse. At have hundeposer til rådighed viser også hundeejere, at de er velkomne i området, hvilket øger tilfredsheden med din café eller park. Et hundestativ er en fantastisk smart løsning, som både er praktisk og let tilgængelig. Har du spørgsmål eller andre henvendelser, så tøv endelig ikke med at kontakte os hos Clean Management. Vi kan bestemt finde en skræddersyet løsning til dig og hjælpe dig med at få rene områder.