Spar penge ved at købe vinduer og døre online hos Net2kompagniet.dk

Net2Kompagniet er en online forhandler af døre og vinduer, hvor du får høj kvalitet til en billig pris. Hvis du står, og skal købe en dør eller vinduer, så kan du lige så godt gøre det online og spare penge. Hos Net2Kompagniet får du valuta for pengene, da der leveres direkte fra fabrikken og til kunden. Via webshoppen på Net2Kompagniet.dk kan du vælge blandt et stort udvalg, og helt sikkert finde det, som du har behov for.

En af de helt store fordele, er at du kan få din dør eller dit vindue i lige præcis de mål som du ønsker, og det koster ikke ekstra at få lavet dem i specialmål. Det er egentlig bare at indtaste dine mål, så får du et konkret og uforpligtende tilbud og hvis du ønsker det, kan de hos Net2Kompagniet kontakte dig inden for 24 timer for i fællesskab at gennemgå bestillingen.

Alle vinduer og døre os Ne2Kompagniet produceres på på DVV, DVC-godkendte fabrikker. Og selvom vinduer og døre er produceret efter mål, leveres lynhurtigt over hele landet.

Naturligvis bruger de hos Net2Kompagniet råvare af den bedste kvalitet. Blandt andet benyttes træ fra langsomt voksende fyrretræer i det nordlige Skandinavien, og der benyttes 90 % kernetræ i produkterne, så det er den bedste og hårdeste del af træet, der benyttes. Træet er naturligvsi hentet fra bæredygtige skovbrug, hvor genplantningen af nye træer svarer til hugsten af træ. Desuden er træet PSC mærket, hvilket er garanti for at træ produkterne stammer fra leverandører, der udviser omtanke for natur, mennesker og dyr. Er det mahogni produkter, du køber, så er det Sipo mahogni, som du får. Dette er en ædel træsort med højt indhold af olie og salte, hvilket gør den særdeles velegnet til vinduer og døre. Men også kvalitetsglad benytter Net2Kompagniet til deres vinduer og naturligvis lever hængsler, stanglåse, tætningsbånd og greb op til nutidens skrappe krav. Du kan på Netkompaniet.dk finde hvad du skal bruge af døre eller vinduer og helt sikkert få et kvalitetsprodukt til en skarp pris. Læs mere på http://www.net2kompagniet.dk/.